Tisztelt Hermann Tibor!
Köszönjük, írtam Önnek e-mailt.
Lehóczky Zoltán
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Fórum - TIT Hajózástörténeti, -Modellező és Hagyományőrző Egyesület » Események » Múzeumok Éjszakája 2010 üzenőfal » Válasz írása
Minden (szükséges) címkével megjelölt mezőt ki kell töltened az űrlap elküldése előtt.
Tisztelt Hermann Tibor!
Köszönjük, írtam Önnek e-mailt.
Lehóczky Zoltán
Tisztelt Egyesület !
Mi örömmel megjelentettük volna honlapunkon a Múzeumok Éjszakája hajós programjait, de nem kaptunk jóváhagyást hozzá. Ajánlatunk továbbra is fennáll, ha Önök engedélyezik, akkor a www.mancsaft.hu honlapon örömmel közöljük a programokat.
Üdvözlettel :
Hermann Tibor
Balaton Vitorlás Egyesület
Ez itt a Múzeumok Éjszakája a Debrecen ex-Kassa Duna-tengerjáró hajón: A magyar hajógyártás 175 éve minisite üzenőfalának témája, azaz az üzenőfal ide menti a bejegyzéseket. Az üzenőfalra írni itt is és a minisite-on is lehet.
Itt fel lehet tenni bármilyen kérdést, óhajt a rendezvénnyel kapcsolatban. Sőt, élő közvetítés is lesz a Múzeumok Éjszakájáról, egyenesen a hajóról!
A kiállitás ezen a héten , vasárnap estig megtekinthető 1O óra és 2O óra között.
A látogatás dijtalan, de ha a látogató ugy érzi, hogy az egyesületünk tevékenysége támogatásra méltó , akkor nyugta ellenében 6OO Ft.-os belépőt válthat.
A nyitvatartási időben mindig jelen van az egyesületünk egy tagja aki , ha kérik tárlatvezetéssel áll rendelkezésre.
Véget ért a rendezvény, de a kiállítás még a hét végéig látogatható.
Kérnénk a kedves látogatókat, hogy észrevételeiket, kritikáikat írják meg a Múzeumok Éjszakája 2010 fórumtopicba.
Előben a hajóról: Most kicsit kevesebben vannak, aki nem szereti a tömeget, most jöjjön!
Előben a hajóról: Még mindig jönnek új látogatók, folynak az előadások.
Előben a hajóról: Továbbra is hatalmas az érdeklődés, hamarosan indul az első sétahajó!
A Batthyány-tértől 200m-re délre áll a hajó, feltűnő!
Előben a hajóról: Ha most megszámolnánk, hány ember van a hajón, megkapnánk a Kassa állóhelyeinek számát.
Pontosan honnan indul a hajó? mert én nem tudom hol van az ex-kassa. előre is köszi
Előben a hajóról: Megnyitóóó!
Előben a hajóról: Még messze a megnyitó, de már sűrűn jönnek a látogatók. Kikötött a Sopron mellé a Dunaújváros. Jelen van a honvéd hadihajózás!
Előben a hajóról: A kiállítás már készre van rendezve, a látogatók akár már most is jöhetnének.
Egész pontosan a Debrecen ex-Kassa mellé kikötött Sopron vontató mellé fog kikötni a Hófehérke (mégse Hableány) vízibusz, tehát nem külön kikötőhelyről.
Változás! A sétahajó 19 órától kezdődően kb. óránként, érdeklődés szerint indul!
Ja és a lényeg csak egyszer indul? vagy 19-órátol folyamatosan?
Meghajtja a PunBB, támogatja az Informer Technologies, Inc.
The pun_repository official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.